Advertisement

Trabzonspor 3-1 Konyaspor / Mac Sonucu Trabzonspor 3 1 Ittifak Ittifak Holding Konyaspor Facebook / Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60.

Trabzonspor 3-1 Konyaspor / Mac Sonucu Trabzonspor 3 1 Ittifak Ittifak Holding Konyaspor Facebook / Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60.. Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 22. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. Shengelia sağ ayağı ile düzelttiği topu sol ayağı ile trabzonspor kalesine gönderdi. Trabzonspor , süper lig 'in 20.

Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. Hafta mücadelesinde i̇ttifak holding konyaspor'u konuk etti. Sağ kanatta topla buluşan skubic'in yaptığı orta marlon'dan sekti. Bordo mavililerin golleri nwakaeme, flavio ve djaniny'den gelirken konyaspor, shengelia ile maçtaki tek golünü kaydetti.

Mac Sonucu Trabzonspor 3 1 Konyaspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Lig Tv Cbs Sport Ts Konya Maci Kac Kac Bitti Full Afk
Mac Sonucu Trabzonspor 3 1 Konyaspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Lig Tv Cbs Sport Ts Konya Maci Kac Kac Bitti Full Afk from www.fullafk.com
Nwakaeme, ekuban ve djaniny arasındaki paslaşmalar sonrası top en son djaniny'in önünde kaldı. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor ile karşılaşıyor. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. 90′ + 4′ bytyqi'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği topu skubic ortaya çevirdi ancak o bölgede hiçbir arkadaşı 88′ gol! 22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti. Sağ kanatta topla buluşan skubic'in yaptığı orta marlon'dan sekti. Trabzonspor, paslarla konyaspor ceza sahasına girdi. Trabzonspor, ikinci yarıda konyaspor karşısında rakip sahada üst üste bulduğu pozisyonları gole çevirerek rakibi karşısında farkı arttırdı.

Trabzonspor , süper lig 'in 20.

Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi. Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı. Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21. 19 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor konyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 13' konyaspor'da sol koridoru iyi kullanan barış yarcımcı, ekuban'la girdiği ikili. 56'da flavio, farkı ikiye çıkardı. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. Trabzonspor, konyaspor'u mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu abdülkadir ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı. Haftasında trabzonspor, medical park stadı'nda i̇ttifak holding konyaspor'u ağırladı. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Abdülkadi̇r ömür şoku trabzonspor'da 26'ncı dakikada orta sahada baker cezali duruma düştü trabzonspor'da i̇ttifak holding konyaspor karşılaşması öncesi üç sarı kart ile ceza sınırında yer alan baker. Shengelia sağ ayağı ile düzelttiği topu sol ayağı ile trabzonspor kalesine gönderdi.

Hafta mücadelesinde i̇ttifak holding konyaspor'u konuk etti. Bordo mavililerin golleri nwakaeme, flavio ve djaniny'den gelirken konyaspor, shengelia ile maçtaki tek golünü kaydetti. Maçta flavio 5 yıl sonra gol attı. Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları.

Trabzonspor Evinde Kazandi Son Dakika Haberleri
Trabzonspor Evinde Kazandi Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Haftasında i̇ttifak holding konyaspor 'u ağırladı. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. 90′ + 4′ bytyqi'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği topu skubic ortaya çevirdi ancak o bölgede hiçbir arkadaşı 88′ gol! Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi. Trabzonspor, paslarla konyaspor ceza sahasına girdi. 56'da flavio, farkı ikiye çıkardı. 22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti. Nwakaeme, ekuban ve djaniny arasındaki paslaşmalar sonrası top en son djaniny'in önünde kaldı.

Trabzonspor , süper lig 'in 20.

Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. Sağ kanatta topla buluşan skubic'in yaptığı orta marlon'dan sekti. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi. Trabzonspor , süper lig 'in 20. Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı. Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. 13' konyaspor'da sol koridoru iyi kullanan barış yarcımcı, ekuban'la girdiği ikili. Dakikada ömer ali şahiner'in müdahalesinin ardından yerde kalan abdülkadir ömür, yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi. Maçta flavio 5 yıl sonra gol attı. Bordo mavililere galibiyeti getiren golleri; Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21.

90′ abdulkadir bitigen maçın sonuna 4 dakika ekledi. Dakikada ekuban'ın pasında ceza sahası içinden nwakaeme'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci sehic'in solundan az farkla auta. Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Trabzonspor , süper lig 'in 20. Konyaspor atağında kravets'in çevirdiği topla ceza alanında buluşan shengelia vuruşunda farkı 2'ye indirdi.

Trabzonspor 3 4 Konyaspor Mac Sonucu
Trabzonspor 3 4 Konyaspor Mac Sonucu from www.61saat.com
Trabzonspor, paslarla konyaspor ceza sahasına girdi. 22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti. Abdülkadi̇r ömür şoku trabzonspor'da 26'ncı dakikada orta sahada baker cezali duruma düştü trabzonspor'da i̇ttifak holding konyaspor karşılaşması öncesi üç sarı kart ile ceza sınırında yer alan baker. 19 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor konyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Haftasında trabzonspor, medical park stadı'nda i̇ttifak holding konyaspor'u ağırladı. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine.

Konuk ekibin tek golü ise 88'de shengelia'dan geldi.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 22. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21. 90′ + 1′ konyaspor'da musa yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. Dakikada ekuban'ın pasında ceza sahası içinden nwakaeme'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci sehic'in solundan az farkla auta. Haftasında trabzonspor ile i̇ttifak holding konyaspor, akyazı stadı'nda karşı karşıya geldi. Dakikada cikalleshi'nin uzak mesafeden vuruşunda kaleci uğurcan çakır'dan dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. Sağ kanatta topla buluşan skubic'in yaptığı orta marlon'dan sekti. Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. 10' konyaspor, trabzonspor karşısında tehlikeli pozisyonlar buluyor. Haftasında i̇ttifak holding konyaspor 'u ağırladı. Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı.

Haftasında i̇ttifak holding konyaspor 'u ağırladı konyaspor trabzonspor. Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60.

Posting Komentar

0 Komentar